Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτή είναι η μητρική πλακέτα του iPhone 7

Φαίνεται πως πλέον το iPhone 7 έχει δρομολογηθεί για την γραμμή παραγωγής αφού εικόνες με τα εξαρτήματα του κυκλοφορούν κανονικά και σήμερα έχουμε την μητρική του πλακέτα. ....

Τις εικόνες δημοσίευσε το GeekBar και MGFIX όπου εμφανίζεται η πλακέτα του iPhone 7 πολύ διαφορετική από το iphone 6S και διακρίνουμε και το χώρο όπου θα φιλοξενήσει τον νέο επεξεργαστή A10 που θα ενσωματώνει το iphone 7.
Το νέο iphone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με βελτιωμένη ανάλυση κάμερας σε διαφορετικές εκδόσεις, 3 GB μνήμης RAM  και σε τέσσερα χρώματα.
Σχόλια