Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έγγραφο αποδεικνύει την μεγαλύτερη χωρητικότητα του iphone 7 και ένα νέο αξεσουάρ

Λίγες μέρες απομένουν  για την παρουσίαση του iphone 7 και οι φήμες συνεχίζουν να κυκλοφορούν μαθαίνοντας νέα χαρακτηριστικά για αυτό. .....

Οι πληροφόρηση που είχαμε ανάφερε πως το καινούργιο iphone δεν θα βγαίνει πλέον στα 16GB αφού οι χωρητικότητα που θα είναι διαθέσιμη θα ξεκινά από 32GB 128GB και 256GB.
Ένα έγγραφο που δημοσιεύεται αποδεικνύει τα 256GB επιβεβαιώνοντας τις φήμες που γνωρίζουμε.

Επίσης αναφέρουν πως στην συσκευασία θα θα υπάρχει διαθέσιμος ένας προσαρμογέας όπου θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε ακουστικά με βύσμα στις 3,5 ίντσες αφού η Apple το καταργεί στις συσκευές της.

Έτσι προσθέτοντας τον προσαρμογέα Lightning που φαίνεται στην εικόνα και περιλαμβάνεται στην συσκευασία μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε ακουστικά.


Σχόλια