Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Έτοιμα τα πρώτα iPhone 7 στα κουτιά τους περιμένουν τους τυχερούς

Η Apple ανακοίνωσε την ημέρα που θα μας παρουσιάσει το επόμενης γενιάς iphone όπου και θα είναι στις 7 Σεπτεμβρίου και ίδια τα πρώτα iphone περιμένουν στα κουτιά τους για τους χρήστες. .....

Η κυκλοφορία του αναμένεται να είναι γύρο στις 20-25 Σεπτεμβρίου με τις προ παραγγελίες να ανοίγουν αρκετές ημερες πριν και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν εικόνες μέσα από το εργοστάσιο της Foxconn όπου εμφανίζονται σε χρώμα ροζ και ασημί και είναι πολύ πιθανό να είναι το μεγάλο iphone στις 5,5 ίντσες αφού διακρίνεται η διπλή κάμερα στην πλάτη του.
Φυσικά στο εσωτερικό τους διακρίνεται και το νέο λειτουργικό το ios που θα κυκλοφορήσει και αυτό τις επόμενες ημερες.
Σχόλια