Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δημοσιεύτηκαν εικόνες του iphone 7 σε χρώμα μπλε

Νέες εικόνες που διέρρευσαν σήμερα με το iphone 7 όπως το γνωρίσαμε από τις πληροφορίες αφού ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει το εμφανίζουν σε χρώμα μπλε. ....

Τις εικόνες δημοσίευσε η σελίδα iFreng από Κίνα και έρχονται να επιβεβαιώσουν τις διαρροές σχετικά με το νέο χρώμα που θα προσθέσει η Apple.
Κατά τα άλλα η εμφάνιση είναι αυτή που γνωρίζουμε πως θα έχει με το λειτουργικό του ios 10 να τρέχει στο εσωτερικό του.
Φυσικά δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την γνησιότητα των εικόνων αλλά θα είναι ένα ενδιαφέρον χρώμα αν τελικά κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Σχόλια