Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iPhone 7 μας παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε λειτουργία

Νέες εικόνες διέρρευσαν σήμερα στο διαδίκτυο με το iPhone 7 για πρώτη φορά να είναι σε λειτουργία όχι βέβαια με το κανονικό λειτουργικό το ios 10 αλλά με αυτό που χρησιμοποιεί η Apple για δοκιμές με τις απαραίτητες εφαρμογές που περιέχει. .....

Τις εικόνες δημοσίευσε η Γαλλική σελίδα NoWhereElse όπου τις προμηθεύτηκε από την ομάδα OnLeaks όπου πρόκειται για μια κινεζική ομάδα που ειδικεύεται στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών και πιο συγκεκριμένα σε συσκευές της Apple.
Αν και δεν μας δίνουν πληροφορίες για την συσκευή η κάποια περιγραφή ωστόσο διακρίνουμε τις αλλαγές που λέγεται πως θα έχει σχετικά με την μεγαλύτερη κάμερα την μετατόπιση των κεραιών αλλά και την αφαίρεση του βύσματος 3,5mm.
Πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι αδιάβροχο και με μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης.
Δείτε τις σχετικές εικόνες που διέρρευσαν πιο κάτω.
Σχόλια