Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Συγκριτικό τεστ αντοχής στο νερό μεταξύ iPhone 6S Samsung Galaxy Note 7 και Galaxy S7

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες που έχει κάνει το iphone 6S αυτή τη φορά αποφάσισε να βάλει εναντίον του Samsung και μάλιστα σε ένα τομέα που δεν είναι κατασκευασμένο για το σκοπό αυτό. .....


Πρόκειται για μια δοκιμασία μέσα στο νερό επί 10 λεπτά όπου κατά διαστήματα ελέγχεται η απόδοση τους.
Το iphone φαίνεται να τα έχει καταφέρει πολύ καλά αλλά μετά τα 10 λεπτά όταν δοκιμάζεται στην αναπαραγωγή μουσικής ακούγεται παραμορφωμένος ο ήχος του καθώς πω ότι φαίνεται βράχηκε το ηχείο του.
Σε αντίθεση με τις συσκευές της Νότιας Κορέας που λειτουργούν κανονικά παντού σαν να μην έχει συμβεί τίποτε.

Σχόλια