Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το iOS 9.3.4 δεν έλυσε το πρόβλημα με το Bluetooth

Η ανακοίνωση με την κυκλοφορία του ios 9.3.4 έλεγε πως το νέο λειτουργικό έχει σκοπό να κλείσει τρωτά σημεία χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. .....

Όμως φαίνεται πως δεν διορθώνει άλλα προβλήματα όπως σχετικά με το πρόβλημα του Bluetooth που εμφανίστηκε στο ios 9.2 και συνεχίζει μέχρι σήμερα στο ios 9.3.4
Πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται με αποσυνδέσεις σε εξωτερικές συσκευές κυρίως με ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, ηχείων ακουστικών και άλλα.
Σε πολλές περιπτώσεις η λειτουργίες με σύνδεση Bluetooth δεν είναι σωστή όπως για παράδειγμα μπορεί κάποιος να παίξει μουσική στο αυτοκίνητο αλλά δεν δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις ούτε μπορεί να κάνει όταν είναι συνδεμένος.

Η Apple έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα αλλά είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει αν θα έχουμε μια καινούργια έκδοση η θα διορθώσει το πρόβλημα στο ios 10.


Σχόλια