Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ζωντανή κίνηση στους δρόμους για την Ελλάδα τώρα και από τους χάρτες του ios 10

Ένα ευχάριστο χαρακτηριστικό εντοπίστηκε στο ios 10 για την χώρα μας όπου πλέον οι χρήστες μπορούν μέσα από τους χάρτες του ios να δούνε σε πραγματικό χρόνο την κυκλοφορία στην διαδρομή που θα επιλέξουν.  ....

Έτσι μπορείτε να δείτε τα προβλήματα αν υπάρχουν να υπολογίσετε τον χρόνο που θα χρειαστεί αλλά και να εντοπίσετε ενδιαφέροντα από υπηρεσίες μέχρι και διασκέδαση στα σημεία που θέλετε χρησιμοποιώντας την λειτουργία "Σε κοντινή απόσταση".
Στην χθεσινή ενημέρωση μαζί με την Ελλάδα προστέθηκαν επιπλέον και 40 άλλες χώρες που μπορείτε να τις δείτε στην επίσημη σελίδα της Apple εδώ.


Σχόλια