Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

iOS 10: H Barbra Streisand αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Και ενώ οι φήμες διίστανται για την κυκλοφορία του IOS 10 στην τελική έκδοση έρχεται η γνωστή τραγουδίστρια η 74χρονη Barbra Streisand να μας δώσει την απάντηση. ......

Η Barbra Streisand διαμαρτυρόμενη για την Siri που εκφωνεί λανθασμένα το όνομα της "Streizand" αντί του "Streissand" επικοινώνησε η ίδια με τον Tim Cook για να εκφράσει τα παράπονα της.
Ο πρόεδρος της Apple την διαβεβαίωσε πως σύντομα θα διορθωθεί το λάθος και στην τελική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρχει σύμφωνα με δήλωση της τραγουδίστριας.
Έτσι άθελα της η Barbra Streisand αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού που παραδοσιακά ξεκίνα λίγες ημερες πριν από την διάθεση του νέου iphone που αυτή τη φορά είναι το iphone 7.
Σύντομα θα γνωρίζουμε αν  ισχύει κάτι τέτοιο η ο Tim Cook εννοούσε αόριστα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Σχόλια