Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τα νέα ευρήματα του ios 10 beta 5

Η Apple νωρίτερα κυκλοφόρησε το ios 10 στην πέμπτη δοκιμαστική έκδοση αποκλειστικά στους προγραμματιστές ξαφνιάζοντας μας αφού από την προηγούμενη έκδοση πέρασε μόλις μια περίπου εβδομάδα. ....

Συνήθως ο κύκλος για κάθε νέο λειτουργικό είναι στις 14 ημερες αλλά φαίνεται πως πλησιάζουμε στο τέλος και η Apple θέλει να εξαλείψει οτιδήποτε προβλήματα υπάρχουν.
Έτσι τις πρώτες ώρες κι όλας εντοπίστηκαν οι αλλαγές που η Apple έκανε και είναι οι ακόλουθες.
Ο αριθμός του νέου firmware είναι το 14A5335b και η ενημέρωση από το beta 4 είναι περίπου στα 350mb.

1)Νέος ήχος κλειδώματος της συσκευής (που θυμίζει τον ήχο κλείσιμο της πόρτας).
2)Το λειτουργικό σύστημα είναι πιο σταθερό και πιο ομαλό από την προηγούμενη έκδοση.
3)Νέο εικονίδιο για την έξοδο του ήχου στην εφαρμογή της Apple Music, καθώς και σε άλλα μέρη της διασύνδεσης του iOS, συμπεριλαμβανομένου του σημείου ελέγχου.
4)Το χρώμα στα Widgets έγινε πιο σκούρο για ευκολότερη ανάγνωση
5)Νέες ταπετσαρίες διαθέσιμες
6)Νέα animation για την εφαρμογή μηνυμάτων και iMessages

Σχόλια