Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή iMessages στα Windows

Η εφαρμογή iMessages είναι ένα προϊόν της Apple και όπως είναι φυσικό το έχει διαθέσιμο μόνο στα προϊόντα της IOS και OSX.  ....

Πολλοί όμως από εσάς έχετε στη κατοχή σας ένα iphone αλλά όχι ένα Mac και έτσι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μηνυμάτων της Apple.
Για όλους εσάς υπάρχει όμως μια λύση που θα σας κοστίσει μόνο ένα ευρώ αφού τόσο είναι η τιμή της εφαρμογής για Windows "Remote Messages Client".
Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μηνυμάτων της Apple σε ένα υπολογιστή με windows στέλνοντας η διαβάζοντας μηνύματα η ακόμη και αρχεία ολόκληρα όπως κάνουμε σε ένα Mac χωρίς ο παραλήπτης να καταλαβαίνει αν είναι από τον υπολογιστή η από το iphone σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το Remote Messages Client θα πρέπει στο iphone σας στο cydia να προσθέσετε το ρεπό
http://dylanduff.github.io/repo/ όπου και θα κατεβάσετε το δωρεάν θέμα  "Nine".
Τώρα από το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας θα σας ζητηθεί η διεύθυνση IP και το νούμερο της πόρτας να προσθέσετε.
Έτσι πλέον έχετε απομακρυσμένα την εφαρμογή iMessages του iphone σας και στον υπολογιστή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και να αποκτήσετε την εφαρμογή Remote Messages Client μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του δημιουργού στο σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια