Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

dubs iW essenza: Ένα απλό αλλά όμορφο widget με την ενημέρωση του καιρού και την ώρα στο iPhone σας (widget)

Θέλετε ένα όμορφο αλλά όχι "βαρύ" widget να προσθέσετε στο iphone σας που να σας ενημερώνει κάθε στιγμή για τον καιρό την θερμοκρασία και την υγρασία και φυσικά την ώρα? ....

Τότε για σήμερα σας έχω ένα απλό αλλά σχεδιαστικά όμορφο widget που θα τα τραβήξει τα βλέμματα των άλλων και αν το συνδυάσετε μια μια υπέροχη ταπετσαρία και τα εικονίδια που θέλετε τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

1)Μεταφερθείτε με τον υπολογιστή σας στον σύνδεσμο εδώ και κατεβάστε τον συμπιεσμένο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας όπου και όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα αποσυμπιέστε τον.

2)Χρησιμοποιήστε το iFunBox και μπείτε στα αρχεία τις συσκευής σας βρίσκοντας την διαδρομή var/mobile/Library/iWidget αφού έχετε κατεβάσει προηγούμενος από cydia το iWidget και τοποθετήστε ολόκληρο τον φάκελο που κατεβάσατε και αποσυμπιέσατε στο πρώτο βήμα.


Να σημειώσω πως το widget έχει σχεδιαστεί για μεγάλες οθόνες και αν έχετε iphone 4,7 ίντσες και πιο μικρό θα πρέπει με το iFile να ανοίξετε το αρχείο του widget  (Widget.html) και να αλλάξετε το 1.3 που έχει με 1 η μικρότερο για να εμφανίζεται σωστά στην οθόνη σας.
Τέλος πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη σας και προσθέστε το αφού έχετε κάνει χώρο ανάμεσα στα εικονίδια σας.
Για να το βρίσκετε πιο εύκολα στα διαφορα widget που έχετε στην διαδρομή var/mobile/Library/iWideget καλό είναι πριν το βάλετε να αλλάξετε το όνομα του με κάποιο δικό σας στο φάκελο ολόκληρο και έτσι μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα χρώματα το μέγεθος και άλλα. Σχόλια