Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ενημέρωση για το πολύτιμο Cydia Eraser Tool και πως να το χρησιμοποιήσετεγια να μην χάσετε ποτέ το Jailbreak

Όσοι από εμάς έχουμε jailbreak στις συσκευές μας αφού δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτό θα πρέπει να το διαφυλάξουμε από τις αναβαθμίσεις της Apple που το σκοτώνει κάθε φορά. ....

Τι γίνετε όμως αν κατά λάθος κατεβάσαμε κάτι και η συσκευή μας είναι απελπιστικά αργή η ακόμη και δεν ανταποκρίνεται σε κάποιες λειτουργίες.
Όχι σε καμιά περίπτωση δεν αναβαθμίζουμε και στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην ίδια έκδοση του ios αλλά να την καθαρίσουμε από τα πάντα που είχαμε με το jailbreak.
Εδώ λοιπόν θα μας φανεί χρήσιμο το Cydia Impactor που αργότερα μετονομάστηκε σε Cydia Eraser και έχει ενημερωθεί για την υποστήριξη του ios 9.3.3

1. Αφού έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας, για jailbroken iPhone, iPad ή iPod touch κάνετε αναζήτηση για το "Cydia Eraser» στο Cydia.

2. Εγκαταστήστε το Cydia Eraser, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν στη συσκευή σας.

3. Μόλις το εργαλείο έχει εγκατασταθεί πατήστε στο εικονίδιο 'Cydia Eraser "από την αρχική οθόνη.

4. Το εργαλείο θα σας δείξει μερικά σημεία των χρήσιμων πληροφοριών. Διαβάστε τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «Διαγραφή όλων των δεδομένων και unjailbreak της συσκευής.5. Τώρα, η διαδικασία  θα ξεκινήσει. Θα πάρει μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει αρκετή διάρκεια ζωής της μπαταρίας που απομένει.


Μόλις η unjailbreak διαδικασία ολοκληρωθεί η συσκευή σας θα κάνει επανεκκίνηση. Εδώ μπορείτε να επαναφέρετε το iTunes ή το iCloud  αντίγραφο σας πίσω για να στήσει το iPhone, το iPad ή το iPod touch ως νέα συσκευή.Σχόλια