Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

BottomBar: Cydia tweak new free....Μετακινήστε την γραμμή κατάστασης

Στους υπολογίστες μας έχουμε την δυνατότητα όποιο λειτουργικό και να έχουμε να μετακινήσουμε την μπάρα η αλλιώς γραμμή κατάστασης σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης θέλουμε. .....

Τι θα λέγατε αν κάνετε το ίδιο και και στο iphone σας για πολλούς και διάφορους λόγους?
Τώρα μπορείτε με το νέο tweak BottomBar να μεταφέρεται την γραμμή καταστείς με τις πληροφορίες του iphone σας στο κάτω σημείο της οθόνης όπως φαίνεται στο παράδειγμα της εικόνας.
Το tweak BottomBar θα το βρείτε διαθέσιμο δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια