Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να έχετε σε ετοιμότητα την κάμερα σας για οποιαδήποτε επιλογή

Η εφαρμογή της κάμερας στο iphone μας περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες όπως να τραβήξουμε μια φωτογραφία, η μια Selfie, ένα video κανονικό η με αργή κίνηση ένα πανόραμα και άλλα.  .....

Όμως πολλές φορές μέχρι να ανοίξουμε την εφαρμογή και να επιλέξουμε αυτό που έχουμε βάλει στην σκέψη να κάνουμε, χάνουμε χρόνο και κάποιες φορές είναι αργά για το αποτέλεσμα που θέλαμε.
Έτσι τώρα ξεχάστε αυτήν καθυστέρηση και κατεβάστε το δωρεάν tweak CamTouch όπου πατώντας το εικονίδιο της κάμερας θα εμφανιστούν όλες οι επιλογές που έχουμε και εμείς απλά πατάμε αυτήν που θέλουμε.
Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο κερδίζουμε χρόνο για να μην χάσουμε ποτέ πια κάτι που θέλουμε να αποτυπώσουμε.
Το tweak CamTouch όπως σας είπα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια