Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Χρήσιμες εφαρμογές για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο

Αύριο όπως θα γνωρίζετε ξεκινούν επίσημα οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο όπου και θα μας κρατήσουν σε αγωνία για τις επιδόσεις των αθλητών από όλο τον κόσμο για ένα μήνα. .....


Θέλετε κάποιες εφαρμογές για το μεγάλο αυτό γεγονός του αθλητισμού στο iphone σας για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους?
Να μερικές εφαρμογές που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.

 The Olympics
Δεν χρειάζεται περιγραφή για αυτήν την εφαρμογή αφού είναι η επίσημη των Ολυμπιακών αγώνων


Summer Games 2016 - Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Free
Όλο το πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων στην τσέπη σας.

Boltmoji
Ένα διαφορετικό πληκτρολόγιο για την συσκευή σας με Emoji από τον κορυφαίο Γιουσέιν Μπολτ ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Τζαμάικα για να στέλνετε στα μηνύματα σας

Rio 2016 Keyboard Free
Ένα ακόμη όμορφο πληκτρολόγιο με εικονίδια από όλα τα αθλήματα για να το χρησιμοποιείτε στα κείμενα σας που όμως δεν είναι διαθέσιμο στο Ελληνικό κατάστημα και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό Αμερικής, Αγγλίας, Γαλλίας..
 

Rio 2016 Free
Για να μην χάσετε καμιά επίδοση αλλά και τα αθλήματα που σας ενδιαφέρουνΓια εκείνους που πήγαν στο Ρίο

Brazil Travel Guide
Ταξιδιωτικός οδηγός για να μην χαθείτε

 Currency
Η Βραζιλία έχει το νόμισμα ρεάλ και αν δεν ξέρετε τις ισοτιμίες αυτή η εφαρμογή θα σας απαλλάξει από τα κομπιουτεράκια συμβατή και για το Apple Watch

 

Υπηρεσία Ταξί για τις μετακινήσεις σας χωρίς να ψάχνετε στους δρόμους

Restorando
Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια του Rio για να απολαύσετε τις τοπικές λιχουδιές 


Σχόλια