Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μερικές εφαρμογές που πρέπει να έχετε πριν ετοιμάσετε τις βαλίτσες για τις διακοπές σας.

Πλησιάζει επιτέλους η ημέρα που περιμένατε με αγωνία όπου θα φύγετε από την καθημερινότητα σας και θα χαλαρώσετε σε καινούργια μέρη που επιλέξατε για τις διακοπές σας? ....

Πριν λοιπόν ετοιμάσετε τις αποσκευές σας αφιερώστε λίγο χρόνο και κατεβάστε κάποιες εφαρμογές στο iphone σας που ίσως να σας βοηθήσουν να απολαύσετε ακόμη περισσότερο το ταξίδι σας όπως αναζήτηση ξενοδοχείων κέντρων διασκέδασης, φαγητού, βιβλία, δωρεάν πρόσβαση σε δίκτυα για να συνδεθείτε αλλά και μετάφραση για την επικοινωνία σας αν επιλέξατε για προορισμό σας κάποιο σημείο στο εξωτερικό.
Αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις που ίσως να σας ενδιαφέρουν και εύχομαι οι διακοπές σας να είναι ευχάριστες και αξέχαστες. ..

Κρατήσεις ξενοδοχείων και άλλα χρήσιμα για κάθε γωνιά του πλανήτη

Booking.com 

 trivago The Hotel Search

 Skyscanner Hotels

 KAYAK Flights, Hotels & Cars

 Airbnb

 Kiwi.com Flights (Formerly Skypicker) – Find and Book Cheap Airline Tickets

Citymapper

 MetrO

 PackPoint Packing for Sheraton

 uPackingList free

 Foursquare 

 WiFi Map

 Google Translate

 

Σχόλια