Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς στις ίδιες εφαρμογές

Πολλές εφαρμογές από κοινωνικά δίκτυα αλλά και παιχνίδια απαιτούν ένα  μόνο λογαριασμό για επωφεληθούμε τις δυνατότητες τους. ....

Έτσι δεν μπορούμε για παράδειγμα στο Facebook να έχουμε πόλους λογαριασμούς η και σε άλλες εφαρμογές.
Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να μας βοηθήσει το tweak AppDuplicator όπου μπορούμε σε οποιαδήποτε εφαρμογή να χρησιμοποιήσουμε πολλούς λογαριασμούς και μάλιστα να δεχόμαστε ειδοποιήσεις από όλες.
Αν δεν βρίσκετε κάποια εφαρμογή στις διαθέσιμες του AppDuplicator θα ειδοποιηθείτε όταν αυτή είναι διαθέσιμη.
Το tweak AppDuplicator είναι διαθέσιμο δωρεάν για να το χρησιμοποιήσετε αλλά περιλαμβάνει στο εσωτερικό διαφημίσεις που αν θέλετε να αφαιρεθούν θα πρέπει να πληρώσετε.
Για να αποκτήσετε το tweak AppDuplicator προσθέστε στις πηγές του cydia το ρεπό  «http://apt.imokhles.com» όπου και θα εμφανιστεί.


Σχόλια