Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα βάλετε κινούμενες εικόνες στην οθόνη κλειδώματος του iphone σας (Tips)

Όπως και να το κάνουμε η πρώτη εικόνα στο iphone μας είναι και αυτή που θα εντυπωσιάσει τους γύρο και μάλιστα της οθόνης κλειδώματος αφού ακόμη και κλειδωμένο είναι ορατό σε όλους. ....

Έτσι τι θα λέγατε να έχετε για ταπετσαρία μια κινούμενη εικόνα να στολίζει το iphone σας?
Προϋπόθεση είναι να το έχετε κάνει jailbreak και να κατεβάσετε το tweak "PokeGo LS Gif" στο οποίο είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες ημερες.
Σήμερα το tweak αναβαθμίστηκε και μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε δικές μας εικόνες κινούμενες αντί για τα Πόκεμον.
Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια αναζήτηση στο Safari της συσκευής σας με τα ενδιαφέροντα σας και να κατεβάσετε τις εικόνες που θέλετε στην βιβλιοθήκη σας.Μην περιμένετε στο iphone σας να λειτουργούν απευθείας αφού το ios δεν υποστηρίζει κινούμενες εικόνες αλλά διαβάστε πως θα τις χρησιμοποιήσετε.

Για παράδειγμα αν θέλετε μια κινούμενη εικόνα με την φύση πληκτρολογήστε στην αναζήτηση την λέξη "nature" επιλέξτε την κατηγορία εικόνες και πηγαίνοντας στο τέλος δεξιά θα δείτε την επιλογή "Εργαλεία αναζήτησης" όπου διαλέγετε στον τύπο "κινούμενες".
Έτσι αυτή που σας ενδιαφέρει την αποθηκεύετε στην συσκευή σας.


Τώρα από τις ρυθμίσεις του tweak PokeGo LS Gif ανοίξτε τον διακόπτη "use custom GIF".


Από την επιλογή "Select Custom Image" επιλέξτε αυτή που κατεβάσατε και έχετε πλέον μια κινούμενη εικόνα στην οθόνη κλειδώματος.
Πιο κάτω σας δίνω μερικές ιδέες για κινούμενες εικόνες που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.Σχόλια