Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Διαθέσιμα τώρα τα δοκιμαστικά λειτουργικά και για τους δωρεάν εγγεγραμμένους

Εχθές η Apple έδωσε στους επίσημους προγραμματιστές τα νέα της λειτουργικά για δοκιμές που είναι το IOS 10 το Apple TV το MacOS και το WatchOS. .....

Σήμερα μια ημέρα μετά είναι διαθέσιμα και για όσους έχουν κάνει εγγραφή δωρεάν στο πρόγραμμα των δοκιμών όπου μπορούν να τα κατεβάσουν εγκαθιστώντας το απαραίτητο πιστοποιητικό στην συσκευή τους και να απολαύσουν τα νέα χαρακτηριστικά τους.

Η διαφορα είναι πως εχθές έδωσε την beta 4 για το ios 10 στους προγραμματιστές ενώ σήμερα για τους δωρεάν εγγεγραμμένους είναι διαθέσιμη η beta 3 όπως φυσικά και για τα υπόλοιπα λειτουργικά.


Σχόλια