Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

BigShotJb: Cydia tweak new free

Κάποιες φορές θέτε να πάρετε ένα screenshots από κάποια εφαρμογή αλλά το ios σας επιτρέπει να φωτογραφίσετε μόνο ότι φαίνεται στην οθόνη σας και όχι ολόκληρο το περιεχόμενο. .....

Για παράδειγμα θέλετε να φωτογραφίσετε μια συνομιλία σας με κάποιον από μια εφαρμογή και θα πρέπει να την "κομματιάσετε" με πολλές εικόνες.
Με το νέο tweak BigShotJb ξεχάστε αυτά και φωτογραφίστε ολόκληρο το κείμενο όσο μεγάλο και να είναι.
Το νέο tweak BigShotJb είναι συμβατό με ios 9 και μεγαλύτερο και θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.


Σχόλια