Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ψάχνει για έναν ειδικό στους στίχους

Η Apple στο ios 10 πρόσθεσε την δυνατότητα να προβάλλονται οι στίχοι των τραγουδιών κατά την αναπαραγωγή μουσικής. ...

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο τρόπος ο οποίος εμφανίζονται οι στίχοι αλλά το πιο πιθανόν είναι να προέρχονται από ειδικά διαμορφωμένες σελίδες για το σκοπό αυτό.
Σήμερα η Apple αναζητά άτομα για να εργαστούν σε αυτή που να αγαπάνε την μουσική και την τεχνολογία με τουλάχιστο 5 χρόνια προϋπηρεσία στο χώρο αυτό για να ασχοληθούν για τη βελτίωση του συστήματος αναπαραγωγής των στίχων.

Σχόλια