Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το αρχηγείο της Apple

Τρεις άντρες σύμφωνα με το ειδησιογραφικό κανάλι ABC7 News, πρoσπαθησαν να διαπράξουν κλοπή στο Cupertino και συγκεκριμένα στο κεντρικό κτίριο της Apple. .....


Το κτίριο που βρίσκεται κοντά στην κύρια πανεπιστημιούπολη περικυκλώθηκε γρήγορα από άνδρες της αστυνομίας όπου και κατάφεραν μετά από λίγο να συλλάβουν τον ένα από τους τρεις άντρες αφού οι άλλοι δυο αναζητούνται μέχρι τώρα.
Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια της διάρρηξης του κτιρίου αν είναι για μια απλή κλοπή η κάτι περισσότερο αλλά δείτε στο σύντομο video την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας.Σχόλια