Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πρώτη ματιά στο Apple Store στο νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη

Η Apple επεκτείνει και πάλι το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης. Το άνοιγμα του επόμενου Apple Store έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 16 Αύγουστου δηλαδή σήμερα, στο νέο κτίριο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.  .....


Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ξαναχτίστηκε μετά τη φοβερή τρομοκρατική επίθεση της 11 Σεπτεμβρίου του 2001. Το ενδιαφέρον για τη νέα εμπορική περιοχή από τις διάφορες εταιρείες, όπως αναμενόταν, ήταν μεγάλο. Η εταιρεία Westfield, η οποία είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει ήδη μισθωμένο περισσότερο από το 90% των χώρων.
Το Apple Store θα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο του εμπορικού κέντρου μαζί με άλλων γνωστών brands, όπως η Hugo Boss, της Victoria Secret, Swarvoski και της Disney.
Το νέο συγκρότημα του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη άνοιξε τις πόρτες του 13 χρόνια μετά την πτώση των δύο πύργων.
Το κτίριο, που χτίστηκε στη θέση των δίδυμων πύργων που καταστράφηκαν το 2001, σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Foster + Partners, που σήμερα ασχολούνται με την κατασκευή του νέου «διαστημικού γραφείου της Apple."

Σχόλια