Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο επικεφαλής της Apple απείλησε να σταματήσουν να επενδύουν στην Ευρώπη μετά τις απαιτήσεις αποδώσει € 13 δισ

Μετά την  απόφαση της Ευρωπαϊκής επιτροπής να επιβάλει στην Apple να πληρώσει φόρους 13 δισεκατομμυρίων που απέφυγε χρησιμοποιώντας τους νόμους της Ιρλανδίας, φαίνεται πως ξεκίνησε ένας πόλεμος δηλώσεων. .....

Συγκεκριμένα η Apple κατηγορείται πως συμφώνησαν με την Iρλανδια για φόρο ελαφρύνσεις ενάντια στους νόμους της Ευρώπης.
Η Apple διά στόματος Tim Cook αναφέρει πως είναι πρωτοφανής η απόφαση της Ευρωπαϊκή επιτροπής και αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις ακόμη και από την Ιρλανδία αφού παραβιάζει το νομοθετικό της σύστημα και ίσως και ίδια κινηθεί διαφορετικά απέναντι στην Ευρώπη αφού όπως αναφέρει διατηρεί δεκάδες καταστήματα πληρώνοντας τους ανάλογους φόρους επενδύει σε κάποιες χώρες φέρνοντας δικό της χρήμα αλλά εκπαιδεύει σε δικές της σχολές δημιουργώντας νέους χώρους εργασίας.

Μαζί με την Apple κατηγορούνται για διαφυγή φόρων και άλλες εταιρίες όπως η αυτοκινητοβιομηχανία Fiat στο Λουξεμβούργο και Starbucks του δικτύου καταστημάτων καφέ στην Ολλανδία.

Σχόλια