Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

AppDye 2: Bάλτε χρώμα στο iPhone σας

Το AppDye 2 πρόκειται για ένα νέο tweak που σκοπό έχει να προσθέσει πολύ χρώμα στο iphone σας αλλά και στις εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες. ......

Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιεί χρώματα παραπλήσια με το εικονίδιο της κάθε εφαρμογής η να διαλέξετε εσείς αυτά που σας αρέσουν.
Ακόμη θα βρείτε επιλογές για πολλές ρυθμίσεις του λειτουργικού και πολλά άλλα όπως.

Χρωματίστε τα κουμπιά του λειτουργικού
Τους Διακόπτες
Το Πληκτρολόγιο
Την Γραμμή κατάστασης
Τις φυσαλίδες στα SMS
Το Κέντρο ειδοποιήσεων
Το Κέντρο ελέγχου
Τον όγκο HUD
Τους Φακέλους
Τα εικονίδιο των ειδοποιήσεων
Την Navigation Bar
Τα ρυθμιστικά
Το εσωτερικό του Instagram UI
Τα UIViews

Το AppDye 2 θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss έναντι 1,99 δολαρίων και τις επιλογές σας τις προσαρμόζετε στις ρυθμίσεις του.

Σχόλια