Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

AppDelete: Cydia tweak new free...Προστατέψετε τις εφαρμογές σας

Στην συσκευή σας υπάρχουν και εφαρμογές που τις θεωρείτε πολύτιμες και πρώτες από αυτές είναι οι εφαρμογές που σχετίζονται με το jailbreak. ....

Για να μην ζήσετε καταστάσεις που τις διαγράψατε κατά λάθος αντί για κάποια άλλη πατώντας το σημείο X κατεβάστε το νέο tweak που είναι δωρεάν το AppDelete.
Στις ρυθμίσεις του θα επιλέξετε σε ποιες εφαρμογές δεν θέλετε να εμφανίζεται το σημείο X και έτσι δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να τις διαγράψετε κατά λάθος ούτε εσείς ούτε κάποιος άλλος που κρατά την συσκευή σας για παράδειγμα το παιδί σας που παίζει ιδιαίτερα τώρα που η Apple σταμάτησε το jailbreak.
Το tweak AppDelete θα το βρείτε όπως είπα δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.


Σχόλια