AnsweringMachine: Πως να ακούσετε τα μηνύματα του τηλεφωνητή σας απομακρυσμένα από άλλη συσκευή

0
Πριν από λίγες ημερες ο κορυφαίος Έλληνας προγραμματιστής στο χώρο του jailbreak που δημιουργεί tweaks που πραγματικά έχουμε ανάγκη δημιούργησε και κυκλοφόρησε το AnsweringMachine. .....

Το AnsweringMachine είναι ένας αυτόματος τηλεφωνητής που μας απαλλάσσει από τις χρεώσεις των εταιριών και μπορούμε να ακούσουμε τα μηνύματα που καταγράφονται όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε για οποιονδήποτε λόγο.
Η εφαρμογή μεταξύ άλλων ευκολιών μας προσφέρει και την δυνατότητα να ακούσουμε τα μηνύματα μας ακόμη και αν δεν έχουμε κοντά μας το iphone που τα κατέγραψε, αφού υποστηρίζει την λειτουργία DTMF (τονικές εντολές).
Ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι πολύ εύκολος και χρειάζεται μόνο μια ρύθμιση στην εφαρμογή AnsweringMachine.

Πηγαίνοντας λοιπόν στις ρυθμίσεις του tweak επιλέγουμε το "Remote Commands" ανοίγοντας τον διακόπτη.
Ορίζεις ένα Passcode (υποχρεωτικά, αλλιώς δεν δουλεύουν).

Μετά καλείς το κινητό σου από άλλο κινητό.

Όταν τελειώσει το μήνυμα του τηλεφωνητή και ακούσεις το beep, (την ώρα που πρέπει να αφήσεις μήνυμα δηλαδή), πατάς το 0.

θα πρέπει να ακούσεις "Please enter your passcode and press pound (#) "...(Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε το πλήκτρο δίεσης (#).

Πληκτρολογείς τον κωδικό σου και πατάς δίεση #
και σου λέει μετά... "You have x new messages. To listen to your messages, press 2. To delete all messages , press 3. To perform advanced commands, press 7" ...(Έχετε X νέα μηνύματα. Για να ακούσετε τα μηνύματά σας, πατήστε το πλήκτρο 2. Για να διαγράψετε όλα τα μηνύματα, πιέστε 3. Για να εκτελέσετε προηγμένες εντολές, πατήστε 7)

Το κείμενο αυτό αλλάζει στο Remote Commands, Localize Voice...μπορείς να γράψεις όλες τις εκφωνήσεις στα Ελληνικά και να βάλεις την Melina να τα λέει.

Με αυτόν τον εύκολο τρόπο μπορείτε να ακούσετε όλα τα μηνύματα σας ακόμη και αν το iphone δεν είναι κοντά σας όπου και να βρίσκεστε και σύντομα θα έχουμε την εφαρμογή και με υποστήριξη στα Ελληνικά.
Το AnsweringMachine είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !