Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

AnsweringMachine: Ένα ακόμη νέο tweak του Λιμναίου που φέρνει επανάσταση στο IOS

Ο Έλληνας προγραμματιστής Ηλίας Λιμναίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι ο κορυφαίος προγραμματιστής στο χώρο του jailbreak. ....

Έτσι και τώρα για ακόμη μια φορά με την νέα του δημιουργία το tweak AnsweringMachine φέρνει στις συσκευές μας κάτι που έλειπε και θα μας γλιτώσει από τις χαμένες κλήσεις αλλά και από διάφορες χρεώσεις από τους παρόχους μας.
Το AnsweringMachine πρόκειται στην ουσία για ένα αυτόματο τηλεφωνητή που είτε μπορείτε να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα η να το πληκτρολογήσετε και θα το εκφωνεί η φωνή της "Μελίνας"  η άλλη αν διαλέξετε μια διαφορετική γλώσσα όταν εσείς δεν μπορείτε να απαντήσετε.
Τα μηνύματα που καταγράφονται έρχονται στην συσκευή σας και με πραγματικό ήχο αλλά και σε κείμενο για να δείτε ποιος και γιατί σας καλούσε.
Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο που θα ξεκινά ο τηλεφωνητής σε δευτερόλεπτα.
Επίσης τα μηνύματα που αποθηκεύονται μπορείτε να τα ακούσετε αν επιθυμείτε και απομακρυσμένα με την χρήση
DTMF (τονικές) εντολές.
Πιστεύω πως το νέο AnsweringMachine είναι ένα tweak που όλοι μας θέλουμε στις συσκευές μας και αξίζει το ποσό των 3.99 που χρειάζεται για να το αποκτήσουμε από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια