Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

AlwaysTouch : Cydia tweak free...ξεκλειδώστε με στιλ την συσκευή σας ακόμη και χωρίς κωδικό

Ορισμένοι χρήστες του iPhone δεν θέλουν να χρησιμοποιούν κάποιο κωδικό στην συσκευή τους και την ξεκλειδώνουν απλά σύροντας το το διάσημο Slide Unlock. ....

Για αυτούς τους χρήστες που δεν έχουν κωδικό ξεκλειδώματος αλλά τους αρέσει να χρησιμοποιήσουν το Touch ID με το δαχτυλικό αποτύπωμα δημιουργήθηκε το tweak AlwaysTouch.
Έτσι το ξεκλείδωμα της συσκευής γίνετε διασκέδαση με το δαχτυλικό αποτύπωμα ακόμη και αν δεν έχετε κάποιο αριθμητικό κωδικό.
Το tweak AlwaysTouch είναι ένα ελεύθερο πρόσθετο στην συσκευή σας και δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας όταν το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss.


Σχόλια