Ξεκίνησε η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση σε ανάλυση 8Κ στην Ιαπωνία

0
Το Ιαπωνικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK ειναι το πρώτο στον κόσμο που άρχισε να εκπέμπει σε ανάλυση 8K μορφής.  .....
Σύμφωνα με τα σχέδια του ξεκίνησε ένα κανάλι με ανάλυση εικόνας που είναι 16 φορές μεγαλύτερη από το μέγεθος των 1920 x 1080 pixels που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Το δοκιμαστικό κανάλι Super Hi-Vision ξεκίνησε τη μετάδοση του την Δευτέρα και εμφανίζει το περιεχόμενο σε εικόνα 7680 × 4320.
Τώρα στα Super Hi-Vision οι μεταδόσεις είναι της ιαπωνικής ποπ τραγουδίστριας Kyary Pamyu Pamyu, και καταγράφοντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι του 2012 στο Λονδίνο, και μια συναυλία του διάσημου τραγουδιστή ιαπωνα  Seiji Ozawa.Το κανάλι εκπέμπει από τις 10 π.μ. έως τις 17:00.Ωστόσο πουθενά στο κόσμο δεν υπάρχουν αντίστοιχοι τηλεοπτικοί δέκτες και έτσι για το σκοπό αυτό στήθηκαν οθόνες σε διάφορες τοποθεσίες στην χώρα με σκοπό να γνωρίσει ο κόσμος την τεχνολογία αλλά και από εκεί να μεταδοθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες που ξεκινάν αυτή την εβδομάδα.
Να θυμίσω πως πριν από πολλά χρόνια το ίδιο τηλεοπτικό κανάλι μετάδωσε την εικόνα HD που υιοθετήθηκε αργότερα και εκπέμπεται σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !