Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στολίστε με απίθανα Wallpaper το iphone σας

Επιτέλους έχουμε όλοι jailbreak στην συσκευή τώρα και αφού το εξοπλίσαμε με τα αγαπημένα μας tweaks ο επόμενος στόχος μας είναι να το κάνουμε και πολύ όμορφο και γιατί όχι μοναδικό. ......

Για να έχει το iphone μας μοναδική προσωπικότητα θα πρέπει να κατεβάσετε διάφορα θέματα που τροποποιούν τα εικονίδια η και σκέτες μάσκες όπως λέγονται όπως για παράδειγμα κάποιες που έχω ανεβάσει εγώ στο cydia και είναι το "Mask apple all icon" η άλλα από το ρεπό μου.
Αφού διαμορφώσατε τα εικονίδια μπορείτε να δημιουργήσετε κενά με το tweak "Anchor" και να τοποθετήσετε διάφορα widget που θα βρείτε στο cydia αλλά και στο blog εδώ.
Το επόμενο βήμα μας τώρα είναι να διαλέξουμε ένα καταπληκτικό wallpaper αλλά στην αναζήτηση της Google πολύ πιθανό να βρείτε εικόνες που δεν ταιριάζουν στην ανάλυση της οθόνης σας.
Έτσι μια πολύ καλή επιλογή χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε κάτι είναι να επισκεφτείτε με τον Safari σας την σελίδα εδώ.
Πατήστε τις γραμμούλες του μενού στην επάνω μεριά της οθόνης και επιλέξτε την ενότητα που σας ενδιαφέρει.
Θα βρείτε εικόνες ειδικά σχεδιασμένες για την ανάλυση της οθόνης σας αλλά και για αυτούς που χρησιμοποιούν widgets μισές εικόνες για να είναι ευδιάκριτα στην ενότητα jailbreak.
Αφού επιλέξτε την εικόνα που σας ενδιαφέρει πατήστε επάνω της για να την αποθηκεύσετε και να την χρησιμοποιήσετε για ταπετσαρία στην συσκευή σας.


Σχόλια