Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Δείτε το πρώτο video με τα ακουστικά του iphone 7

Πολλά έχουμε ακούσει για τα ακουστικά του iphone 7 που θα έχουν αντί για το βύσμα των 3,5 χιλιοστών μια διεπαφή Lightning.  .....


Μάλιστα στο διαδίκτυο έχουν ανεβεί και αρκετές εικόνες με την εμφάνιση του αλλά σήμερα έχουμε ένα video που μας δείχνει τα νέα ακουστικά ζωντανά.
Σχεδιαστικά από το video δεν φαίνονται να έχουν κάποια αλλαγή στα σημεία του αυτιού αλλά σύμφωνα με τον δημιουργό του video είναι πλέον πιο ανθεκτικά από τα προηγούμενα που συνήθως κόβονταν κοντά στο βύσμα.
Η νέα πλαστική επικάλυψη και το ανθεκτικό εξάρτημα σιλικόνης το καθιστά πιο ανθεκτικό σε μηχανικές βλάβες.
Η παραγωγή αυτών των ακουστικών φέρεται να ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στο εργοστάσιο του Βιετνάμ.


Σχόλια