Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

To Apple Pay είναι επίσημα διαθέσιμο στη Γαλλία

Η λειτουργία Apple Pay επεκτείνοντας την λειτουργία της σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, από σήμερα είναι διαθέσιμη και για τους Γάλλους πολίτες όπου μπορούν ....
να κάνουν τις αγορές τους με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Apple από το iphone το Apple Watch η και τον υπολογιστή τους.
Πολλές είναι οι υπηρεσίες που δέχονται πληρωμές στη  χώρα με το Apple Pay όπως Πελάτες της Λαϊκής Τράπεζας, Ταμιευτήριο, Crossroads Τράπεζας, οι κάτοχοι εισιτηρίων σε εστιατόρια στη Visa ή την  Mastercard και πολλές ακόμη.

Το ανώτατο όριο πληρωμών προς το παρόν είναι στα 300 ευρώ και σύντομα θα δημοσιευθεί και μια σελίδα όπου μέσα από τος Safari θα γίνονται πληρωμές.


Σχόλια