Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Talk To the World: Δωρεάν για σήμερα από 7.99 της αρχικής τιμής

Μια καλοκαιρινή προσφορά θα βρείτε σήμερα με την εφαρμογή Talk Το the World για όλους εσάς που σκοπεύετε να αποδράσετε κάπου μέσα στο καλοκαίρι. .....

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν Ελληνικά μέσα από τις 13 επιλογές γλωσσών που περιλαμβάνει και φυσικά και τα Ελληνικά.
Θα βρείτε δεκάδες ηχητικές έτοιμες φράσεις για φαγητό διασκέδαση αγορές πληροφορίες υγείας και πολλά αλλά.
Φυσικά μαζί με τις ηχητικές προτάσεις υπάρχει και το αντίστοιχο κείμενο και όλα αυτά χωρίς σύνδεση στο internet.
Η εφαρμογή Talk Το the World είναι διαθέσιμη δωρεάν για σήμερα στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id842591109?mt=8
Σχόλια