Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Tailor: Δημιουργήστε ολοκληρωμένα Screenshot και όχι απλά ότι χωρά στην οθόνη σας

Κάποιες φορές χρειαζόμαστε να έχουμε ένα Screenshot για παράδειγμα από μια συνομιλία μας η από ένα μεγάλο κείμενο που βρήκαμε αλλά όπως είναι φυσικό δεν χωρά στην οθόνη μας και θα πρέπει να δημιουργήσουμε πολλά Screenshots για να τα στείλουμε κάπου.  .....

Εδώ θα μας φανεί χρήσιμη μια εφαρμογή που εκτός ότι είναι διαθέσιμη δωρεάν θα αναλάβει να ράψει όλα τα screenshot που δημιουργήσαμε έτσι ώστε να τα κάνει ένα και να το διαχειριστούμε όπως θέλουμε όπως για παράδειγμα να το στείλουμε κάπου.

Την εφαρμογή Tailor θα την  βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/tailor-automatic-screenshot/id926653095?mt=8


Σχόλια