Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Splashtop 2 : Δωρεάν για λίγο...προλάβετε

Θέλετε μια εφαρμογή που να αντικατοπτρίζει τον υπολογιστή σας έτσι ακριβώς όπως είναι στο iphone σας? .....

Τότε  επωφεληθείτε και κατεβάστε την Splashtop 2 και δεν θα έχετε κανένα περιορισμό της Apple όπως από το να δείτε σελίδες η video με Flash περιεχόμενο να διαβάσετε και να επεξεργαστείτε κείμενα να ακούσετε ατέλειωτη μουσική και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε στο iphone σας.
Η επικοινωνία με τον υπολογιστή σας (windows-Mac) μπορεί να γίνει με wifi με 3G η 4G και όλα τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με υψηλή ασφάλεια 256-bit AES.
Να σημειώσω πως η εφαρμογή χρησιμοποιεί συνδρομή μηνιαία η και για ένα χρόνο.
Αν θέλετε να την κατεβάσετε δωρεάν για σήμερα πατήστε στον σύνδεσμο εδώ.https://itunes.apple.com/gr/app/id561386772?mt=8Σχόλια