Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Sleep Aid Fan : AppStore free

Είστε οπτικός τύπος η έχετε μάθει να κοιμόσαστε στο δωμάτιο σας με το θόρυβο ενός ανεμιστήρα?  .....

Τότε κατεβάστε την εφαρμογή Sleep Aid Fan και επιλέξτε το θόρυβο που θέλετε να κάνει ο ανεμιστήρας σας για να χαλαρώσετε.
Ο δημιουργός του πιστεύει πως ο θόρυβος ενός ανεμιστήρα στο δωμάτιο είναι πολύ χαλαρωτικός και αν αφήσετε την φαντασία σας δροσιστείτε χωρίς να σας φυσά ο αέρας.
Την εφαρμογή Sleep Aid Fan θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id1125321779?mt=8

Σχόλια