Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Samsung παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της AMOLED

Οι OLED οθόνες είναι εγκατεστημένες σε ένα μεγάλο αριθμό κατασκευαστών που τις επιλέγουν για τις συσκευές τους μεταξύ των οποίων και της Apple που .....
υπέγραψε συμφωνία με την Samsung ύψους 2.6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την προμήθεια των OLED πάνελ με οργανικές διόδους εκπομπής φωτός για το 2017.
Ωστόσο, πολλοί σκεπτικιστές πιστεύουν ότι η μήτρα IPS, είναι καλύτερη σε απόδοση των χρωμάτων και πιο φυσικά χρώματα.
Για το λόγο αυτό η Samsung κυκλοφόρησε ένα video που δείχνει την διαφορά ανάμεσα στις OLED οθόνες και τις LCD που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει.


Σχόλια