Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Protonix : Cydia tweak new...αυτοματοποιήστε τις επιλογές σας

Δεν θα ήταν ωραίο κάτι που κάνουμε επανειλημμένα στο κινητό μας να μπορούσε να γίνετε αυτόματα έτσι ώστε να γλιτώνουμε χρόνο και κόπο?  .....

Τώρα αυτό είναι εφικτό με το νέο tweak "Protonix" όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε μικρές λέξεις όπου θα αντιστοιχούν σε διάφορες ενέργειες που θέλουμε να γίνονται αυτόματα.
Το tweak δεν περιορίζεται μόνο σε κείμενα όπου για παράδειγμα αντί να γράφουμε συνέχεια την ημερομηνία να επιλέξουμε "date" και να μπαίνει αυτόματα αλλά μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα όπως να γράψουμε "reboot" και να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή μας και πολλά άλλα που η φαντασία σας μόνο θα τα περιορίσει.
Το νέο tweak "Protonix" μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss και αν εξοικειωθείτε μαζί του τότε δεν θα το αποχωρίζεστε ποτέ.

Σχόλια