Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το PokemonGO έρχεται και στην Ελλάδα

Το παιχνίδι που έχει καταφέρει να γίνει από τις πρώτες ημερες της κυκλοφορίας του από τα νούμερο ένα στην μηχανή αναζήτησης της Google, σύντομα θα μπορούν να το κατεβάσουν και οι Ελληνικές συσκευές ......
καθώς προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σε Αμερική και Νέα Ζηλανδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία που βρίσκετε πίσω από την δημιουργία του Niantic σκοπεύει την Παρασκευή να το διαθέσει και στην Ευρώπη αφού κατάφερε να αποκαταστήσει τους server που απαιτούνται για την υποστήριξη του.

Ωστόσο σήμερα είχαμε μια νέα αναβάθμιση για όσους το έχουν εγκατεστημένο που διορθώνει κάποια προβλήματα όπως την απαίτηση να εισάγουμε τον λογαριασμό μας κάθε φορά, διορθώθηκε το πρόβλημα με τους λογαριασμούς της Google και άλλα.

Σχόλια