Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να ξεγελάσετε το PokemonGo να δείχνει ψεύτικη τοποθεσία

Παίζετε ασταμάτητα το νέο παιχνίδι PokemonGo που κυκλοφόρησε πρόσφατα?
Τότε σίγουρα δεν είσαστε οι μόνοι αφού εκατομμύρια χρήστες το έχουν κατεβάσει πριν ακόμη καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες. ...

Το παιχνίδι με την τεράστια επιτυχία έχει κερδίσει πολύ κόσμο αλλά σε πολλούς δεν αρέσει το γεγονός πως προδίδει την πραγματική τοποθεσία σε άλλους χρήστες.
Έτσι αυτό το "πρόβλημα" έρχεται να λύσει ένα νέο tweak για συσκευές με jailbreak το PokemonGoAnywhere όπου μπορεί να δείχνει ένα διαφορετικό μέρος στο χάρτη από αυτό που βρίσκεστε κανονικά.

Για να κατεβάσετε το tweak PokemonGoAnywhere θα πρέπει να προσθέσετε στις πηγές του cydia το ρεπό http://williamlcobb.com/repo όπου και θα το βρείτε δωρεάν.Σχόλια