Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να πιάσετε όλα τα Pokemon χωρίς να κουνηθείτε από την καρέκλα σας

Το νέο παιχνίδι PokemonGO που η επιτυχία του μεγαλώνει μέρα με την ημέρα έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον των προγραμματιστών που ψάχνουν τρόπους να το κάνουν ακόμη ευκολότερο. .....

Όπως ίσως να γνωρίζετε ένα από τα γνωρίσματα του είναι να κινηθείτε στο φυσικό σας περιβάλλον για να μαζέψετε τα Pokemon που εμφανίζονται διάσπαρτα στην περιοχή σας την ημέρα αλλά κύριος την νύχτα.
Έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο tweak το PokemonGoAnywhere όπου μπορείτε να πιάσετε όλα τα Pokemon χωρίς να χρειάζεται να κινηθείτε καθόλου από το σημείου που είστε αν βαριόσαστε να κινηθείτε.
Προσοχή όμως αυτό το tweak είναι ενάντια στην πολιτική και στους κανόνες  της Niantic Labs και αν δεν το χρησιμοποιήσετε σωστά μπορεί να μπλοκαριστεί ακόμη και ο λογαριασμό σας καθώς δεν επιτρέπονται τέτοιες τακτικές.
Για να κατεβάσετε το tweak PokemonGoAnywhere θα
πρέπει να προσθέσετε στις πηγές του cydia το ρεπό του  "http://williamlcobb.com/repo" όπου και θα το βρείτε δωρεάν.

Σχόλια