Πως να δείτε όλα τα κοντινά σε εσάς Pokemon στο Pokemon Go

0
Παίζετε αρκετά Pokemon Go και έχετε καταλάβει το πόσο απογοητευτικό είναι να ψάχνετε να τα βρείτε αφού απαιτεί ακόμη και να βγείτε στους δρόμους για αυτό. ....


Με το νέο tweak PokeMap τα πράγαματα αλλάζουν αφού μπορείτε να δείτε από την θέση σας όλα τα κοντινά σε εσάς πόκεμον.
Το tweak PokeMap χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα PokemonVision, η οποία είναι μια υπηρεσία παρακολούθησης Ροκemon ειδικά σχεδιασμένη για το παιχνίδι Pokemon GO. Η ιστοσελίδα διαβάζει την τρέχουσα τοποθεσία, σας δείχνει κοντά Πόκεμον σε πραγματικό χρόνο και τα καταχωρίζει στο χάρτη.
To tweak προσθέτει ένα ειδικό κουμπί στο interface του παιχνιδιού. Όποτε θέλετε να δείτε εάν υπάρχουν οποιαδήποτε Pokemon σε κοντινή απόσταση μπορείτε απλά να πατήσετε σε αυτό το κουμπί.
Μόλις το κάνετε η ιστοσελίδα PokeVision θα ανοίξει σωστά στο εσωτερικό του app Pokémon GO, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να εντοπίσει τη θέση ενός Pokémon. Μόλις βρείτε ένα Pokémon που σας ενδιαφέρει, μπορείτε απλά να βγείτε διεπαφή PokeVision πατώντας στο κουμπί "Τέλος" και να επιστρέψετε στο παιχνίδι.
Για να κατεβάσετε το νέο tweak PokeMap απλά προσθέστε στις πηγές σας το ρεπό  «http://repo.ziph0n.com/»



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !