Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να χακαρετε το Pokemon Go χωρίς jailbreak

Το παιχνίδι που έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων χρηστών όπως είναι φυσικό αποτελεί το κέντρο του ενδιαφέροντος για όσους το παίζουν αφού θέλουν να έχουν μεγαλύτερες επιδόσεις. ......


Πρόσφατα αναφερθήκαμε στον τρόπο που μπορείτε να απολαύσετε περισσότερα με την βοήθεια του jailbreak αλλά όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι δεν έχουν jailbreak στην συσκευή τους και εδώ έρχεται ο Αντώνης από το κανάλι του στο YouTube να μας υποδείξει ένα εύκολο τρόπο όπου μπορούμε να κάνουμε Hack στο Pokemon GO χωρίς jailbreak.

Στην σελίδα που αναφέρεται ο Αντώνης κατά την διάρκεια του video πρόκειται για την κινέζικη εφαρμογή εδώ όπου και μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητες που εξηγεί στο video πιο κάτω και καλή σας διασκέδαση.


Σχόλια