Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Photo Transfer Pro :AppStore free today...δωρεάν από 2.99 για σήμερα

Ξεπεράστε το πρόβλημα της μεταφοράς των εικόνων σας από το iphone σας με την σημερινή προσφορά που θα βρείτε από την εφαρμογή Photo Transfer Pro.  ....

Ξεχάστε οποιοδήποτε πρόγραμμα σε υπολογιστές η εφαρμογή για κινητά και μεταφέρετε τις εικόνες σας πολύ εύκολα σε κινητά ταμπλετ η υπολογιστές μόνο με την χρήση του web browser (IE/Chrome/Safari).
Η εφαρμογή έχει μέγεθος μονο 16,8MB και είναι διαθέσιμη για ios 8 και μεγαλύτερο.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id662047059?mt=8


Σχόλια