Η ομάδα Pangu έδειξε το jailkbreak στο ios 10 και υποσχέθηκε σύντομα ένα εργαλείο για το ios 9.3.2

0
Στο συνέδριο, Mobile Security (MOSEC)  που πραγματοποιείτε σήμερα στη Σαγκάη, η ομάδα της Κίνας που μας έχει συνηθίσει για τα εργαλεία της στο jailbreak επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του εργαλείου Pangu jailbreak  ios 10.  .....
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προγραμματιστές παρουσίασαν τη δουλειά τους και έδειξαν το κατάστημα του Cydia να εκτελείται στο περιβάλλον του νέου λειτουργικού συστήματος για το iPhone 6S.
Στην ομιλία της η ομάδα αποκάλεσε υπερβολικές τις φήμες που κυκλοφορούν για το θάνατο του jailbreak αφού τα κενά στο κώδικα υπάρχουν και θα υπάρχουν αλλά χρειάζονται ανθρώπους να τα εκμεταλλευτούν.
Αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της Apple πως το jaibreak είναι επικίνδυνο για τις ios συσκευές αφού η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική υποστηρίζοντας μάλιστα πως αν υπάρχει κάποια επίθεση στο μέλλον στο ios υπεύθυνη θα είναι η Apple και όχι το jailbreak.

Η ομάδα υποσχέθηκε τις επόμενες ημερες να κυκλοφορήσει ένα καινούργιο εργαλείο για το ios 9.3.2 ωστόσο όμως δεν προσδιόρισε την ημερομηνία για το πότε θα γίνει αυτό.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !