Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Nowability: Cydia tweak new...νέος τρόπος για την διαχείριση της μουσικής σας

Αποκτήστε ένα νέο διαφορετικό τρόπο για να διαχειρίζεστε την μουσική σας με το νέο tweak Nowability μια ακόμη δημιουργία του CP Digital Darkroom σε συνεργασία με τον Aviorrok. ....

Μπορείτε να το εμφανίσετε οπουδήποτε μέσα σε εφαρμογές αλλά και στην οθόνη κλειδώματος.
Επίσης εμφανίζει όμορφα τις ειδοποιήσεις που δέχεστε θυμίζοντας το  ios 10.
Για τις συσκευές που δεν υποστηρίζουν touch ID μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατεβάζοντας το tweak ReachAll για να ενεργοποιήσετε μια ενέργεια του Activator.
Στις ρυθμίσεις του θα βρείτε πολλές επιλογές για να το διαμορφώσετε και μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια