Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Σύντομα η λειτουργία του Night Shift σε όλα τα λειτουργικά της Apple

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια της Apple με την λειτουργία Night Shift να τρέχει σε όλα της τα λειτουργικά συστήματα. ....

Στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρονται τα λειτουργικά του watchOS, MacOS, tvOS ακόμη και του carplay.
Σκοπός της λειτουργίας Night Shift είναι η προστασία των ματιών μας από το έντονο μπλε της οθόνης να γίνετε ελαφρώς κίτρινο ξεκουράζοντας έτσι την όραση του χρήστη σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες.
Με αυτό τον τρόπο η Apple θέλει να εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα της λειτουργίας Night Shift σε όλα τα λειτουργικά της OS στο μέλλον.


Σχόλια