Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

myBiorythm: AppStore new free...προβλέψτε τις ημερες που έχετε επιτυχίες στο Apple Watch

Σύμφωνα με τη θεωρία των βιορυθμών, η ζωή ενός ατόμου επηρεάζεται από ρυθμικούς βιολογικούς κύκλους που επηρεάζουν την ικανότητα του σε διάφορους τομείς, όπως η ψυχική, σωματική και συναισθηματική δραστηριότητα.  ......
Αυτοί οι κύκλοι αρχίζουν κατά τη γέννηση και ταλαντώνονται σε ένα σταθερό τρόπο σε όλη τη ζωή, με μαθηματικούς ρυθμούς. Η θεωρία αυτή βασίζεται στην ιδέα ότι η χημική βιοανάδραση και οι ορμονικές λειτουργίες που εκκρίνονται μέσα στο σώμα θα μπορούσαν να δείξουν μια ημιτονοειδή συμπεριφορά με την πάροδο του χρόνου.

Για να προβλέψετε τους δικούς σας βιορυθμούς αρκεί να προσθέσετε την ημερομηνία γέννησης και να επιλέξετε τις ημερες που σας ενδιαφέρουν και θα γνωρίζετε αν σας ευνοεί ο καιρός για διάφορους τομής της ζωή σας.
Με την εφαρμογή myBiorythm που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν βλέπετε τους βιορυθμούς σας στο iphone αλλά και στο Apple Watch αν διαθέτετε και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/mybiorythm/id1097859459?mt=8&ign-mpt=uo%3D4


Σχόλια